Csapatunk minden tagja azon dolgozik, hogy a darabolási technológiát folyamatosan fejlesszük.

Ügyfeleinktől mindig új kihívásokra számítunk, még akkor is, ha lehetetlennek tűnnek. A K+F csapatunk korszerű fűrészgépen teszteli a tárcsákat, mely lehetővé teszi, hogy megtaláljuk ügyfeleinknek az egyedi igyényeikre illő megoldásokat.

Our location in the East of The Netherlands puts us close to the leading players in European research and development in both materials science and machine tool manufacture. We develop joint research projects with universities, professional cutting contractors and machine constructors.

A kelet-hollandiai telephelyünk közel áll az európai kutatás és fejlesztés vezető szereplőihez mind az anyagtudomány, mind a szerszámgépgyártás területén. Közös kutatási projekteken dolgozunk egyetemekkel, professzionális vágóvállalkozókkal és gépgyártókkal.

A projektekből származó adatok összegyűjtésével a tudást strukturált formában tudjuk továbbítani ügyfeleink részére. Saját gyártásunkhoz közvetlenül befolyásoljuk a gyártóüzemünk beszállítóit, hogy javítsák a berendezések pontosságát és tartósságát, hogy megfeleljenek egyre szigorúbb minőségi előírásainknak. Ily módon nemcsak az eredeti fűrészlapjaink teljesítményének javítására, hanem a teljes élettartam során fenntartott teljesítményre is képesek vagyunk.

Azáltal, hogy ezt a proaktív stratégiát alkalmazzuk a kutatás-fejlesztésben, a piac előtt állunk, és fenntartjuk vezető szerepünket a nagy hatékonyságú vágás terén. Fókuszunk mindig a fűrészelési folyamat teljes költségének csökkentése a kihívást jelentő műszaki környezetben. Ez a filozófia vezetett a világ vezető pozíciójához a termékinnovációban és minőségben, a termelékenységi szakértelemben, a tanácsadási és hibaelhárítási képességekben.